På messen med miljøvennlige leker

Jeg er ikke den som støtter en utfordring, enten det er bungy hopp i Canada eller fallskjermhopping i Australia, så jeg har gjort det. Derfor svarte jeg «Ja» da onkel spurte om jeg ville hjelpe utstillinger på en messe.

Morsdagen var på en lørdag, hva min onkel viste var miljøvennlige leker, som meg selv, min far og meg og min kusiner spilte med da vi var unge. Å se alle disse gamle lekene fikk meg til å tenke tilbake og huske, men jeg våknet ganske fort fra min dagdrøm når messen startet alvorlig.
Det var mange mennesker, og alle ble tvunget til å støte ned hver bil, og det var ikke det verste. Stående i mengden av skrivebord som andre utstillere hadde tatt i flere timer, viste seg å være en av de vanskeligste tingene jeg noensinne har gjort.

Det var overfylt, høyt og varmt som i bomben. Det eneste gode som var på messen var onkel, han og jeg liker vanligvis de samme tingene, enten det er filmer, sport eller biler. Klart, messen og alle forstyrrelsene kunne ikke stoppe meg fra å nyte samtalen.