Har sexlivet stagnert?

Hvis sexlivet ditt har stagnert og du og partneren din trenger en ny start, må du kanskje prøve nye ting. Det er vanlig å kjøpe forskjellige sexleketøy eller sexy undertøy. Men her er et tips som har fungert for meg og partneren min.

Sexy kjoler for økt lyst

Min kone er som de fleste andre tror jeg. Hun kler seg i jeans og en skjorte til hverdags, og når det er fest kan hun variere mellom fine svarte bukser og en enkel kjole. Hun sminker seg moderat og er mer praktisk når det gjelder utseende og påkledning.

Både hun og jeg følte at vi trengte å finne på noe nytt for å få det ekstra som var nødvendig for ønsket vi følte da vi nylig var forelsket i å dukke opp igjen. Vi har prøvd forskjellige sexleketøy, og det har økt gleden, men ikke gitt det ekstra sparket som vi begge ønsket.

Sa og gjort, min kone kjøpte en ny kjole. Ikke rart med det og kjolen var ikke bemerkelsesverdig heller. Det var en enkel svart kjole, om enn kortere enn normalt, mer lavt og veldig tettsittende. Jeg hadde sett for meg at sexy kjoler ville være litt gjennomsiktige eller ha detaljer som bare passer i lukkede rom. Men hun kunne ha på seg denne kjolen til en litt mer intim fest.

Og det gjorde hun! Wow, for et sexy syn hun var i den korte, tette kjolen. Hun hadde også sminket seg mer enn vanlig, noe som faktisk forbedret det sexy utseendet. Men det som fikk meg til å nesten snurre, var noe ingen andre visste om. Hun hadde ikke på seg truser! Hun hvisket i øret mitt da vi kom til festen. Gjett om jeg ønsket at vi kunne reise hjem med en gang.

Jeg kan love at det gikk av senere den kvelden. Vi kunne ikke holde oss fra hverandre uten å gli inn på badet ovenpå en stund. Jeg sier bare dette: Sexy kjoler kan få kjærlighetslivet til å eksplodere.