Bli inspirert av film

Skal du designe en sportslogo, men står helt fast? En god idé kan da være å se til filmens verden for inspirasjon. Det finnes nemlig en haug med sportsfilmer dere ute, og det skal mye til for å ikke la seg inspirere av disse fiksjons-verdene. Her er noen av de aller beste:

Match Point

Match Point er en moderne klassiker fra ingen ringere enn Woody Allen. Her er det tennis og familie-drama som er i fokus, og antrekkene er det ingenting å si noe om. Foruten kanskje at de er perfekte?! Finner man ikke inspirasjon i her, finner man det trolig ingen steder. Og trenger du enda mer insentiv for å se denne fantastiske filmen? Da kan du bite deg merke i at selveste Scarlett Johansson gjør en strålende opptreden i denne filmen.

Wimbledon

Wimbledon er nok en tennisfilm, denne gang med søte Kirsten Dunst i hovedrollen. Denne filmen handler enda mer direkte om tennis som sport enn hva Match Point gjør. Det er verdens mest prestisjetunge turninger, Wimbledon, som står i fokus i denne filmen, og er du ute etter en klassisk logo bør du absolutt ikke gå glipp av denne lille perlen. Og liker du romantiske komedier er det et bonus.

Rocky

Du har nok helt sikkert sett Rocky før, men en klassiker kan aldri sees nok ganger. Skal du designe en logo med litt ekstra “piff” er denne filmen virkelig å anbefale. Selv om den er over 30 år gammel, er denne filmen fortsatt like underholdene den dag i dag – og hverken Rocky Balboa eller Sylvester Stallone har gått av moten siden premieren i 1976.

A League of their own

A League of their own er nok en klassiker, og her er det baseball det er snakk om. Filmen som har store navn som Madonna, Geena Davis og Tom Hanks på skuespillerlista, handler om noe så sjeldent som kvinner i Baseball. Men ikke tro at den er kjedelig av den grunn, dette er en av de aller beste baseball-filmene gjennom tidene.

Bend it like Beckham

Bend it like Beckham er en søt fotballfilm om jenter som spiller fotball. Og Norge er jo et foregangsland akkurat hva kvinnefotball gjelder, så her er det flere som kan finne relevant inspirasjon. En liten fun fact om denne filmen er at det var det virkelige store gjennombruddet til Hollywood-stjerne Kiera Knightly.

Moneyball

I denne filmen får du se Brad Pitt på sitt beste, og dette er en fryd av en film for alle som er glade i den amerikanske sporten baseball. Selv om du ikke skal designe en baseball-logo vil du fort bli inspirert av dette dramaet, som er sikret å vekke følelser i både den ene og den andre.

Filmens verden byr på mye og variert inspirasjon for deg som skal designe for sports-segmentet, enten det er snakk om en logo eller andre designelementer. Bruk gjerne god tid på research-fasen og se alle de sportsfilmene du har tid og mulighet til. Du kommer garantert ikke til å angre på valget, for disse filmene er virkelige gode.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *